Lasnik vervangt Bayram in basis NAC Breda

20 januari 2012, 13:08

Ömer Bayram is niet langer zeker van een basisplaats bij NAC Breda. De jonge aanvaller, die twijfelt of hij zijn aflopende contract in het Rat Verlegh Stadion gaat verlengen, moet zaterdag tegen Excelsior op de reservebank beginnen.

Trainer John Karelse geeft de voorkeur aan Andreas Lasnik, zegt hij op de website van zijn club. "Andreas heeft een hele goede indruk achtergelaten tijdens het trainingskamp en liet zien klaar te zijn voor een basisplaats." Naast Lasnik staat ook Kees Luijckx in de basis. De verdediger trainde vrijdag deels apart van de groep, maar is fit genoeg om te kunnen spelen. Jens Janse keert terug na een schorsing.

Karelse is er van overtuigd dat zijn team klaar is voor het uitduel met Excelsior. "We hebben er alles aan gedaan om zo scherp mogelijk aan de hervatting van de competitie te beginnen. Tijdens het trainingskamp in het Spaanse Valencia werd er scherp en goed getraind en de afgelopen week hebben we op kunstgras getraind, om te wennen aan de omstandigheden bij Excelsior", legt de oefenmeester uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen