Guyt boos op weggelopen Willem II-fans

18 januari 2012, 09:04

De actie van de meegereisde Willem II-supporters om tijdens de wedstrijd tegen MVV massaal het stadion te verlaten, is slecht gevallen bij de spelers van de Tilburgse club. De fans verlieten het stadion bij een 3-0 achterstand van hun club.

Middenvelder Danny Guyt moppert in AD Sportwereld dat hij het 'niet vindt kunnen' dat de supporters massaal vertrokken. "Je moet je de club blijven steunen. Ook al speel je slecht. Precies zoals vorig seizoen in de eredivisie ook werd gedaan. Het bestuur, spelers en supporters moeten gezamenlijk als één blok optrekken", stelt hij.

Jan van den Dries, als voorzitter van de supportersvereniging van Willem II maandag zelf ook aanwezig in Maastricht, ziet het anders. "De spelers lieten ons in de steek. We deden dit in het belang van Willem II. Met deze actie wilden we een signaal afgeven. Sport is winnen en verliezen. Maar in Maastricht zag je dat er geen inzet was."

Het duel tussen MVV en Willem II eindigde uiteindelijk in 3-1. De Tilburgse club, vorig seizoen gedegradeerd uit de Eredivisie, staat nu zevende in de Jupiler League.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen