Albanees wil op de vuist met Bosschaart

Ger
15 januari 2012, 14:42

Pascal Bosschaart beleefde zaterdag een bizar bezoek aan Brisbane Roar. De Nederlandse verdediger van Sydney FC zag de thuisclub diep in blessuretijd een 0-1 achterstand ombuigen tot een 2-1 zege. Na afloop van het duel wilde matchwinner Besart Berisha bovendien met hem op de vuist in de spelerstunnel.

"Het is een heetgebakerd mannetje, die Besart", zegt Bosschaart over de Albanees op de website van zijn management Sport-Promotion. "In onze thuiswedstrijd tegen Brisbane had ik al woorden met hem. Dat is niet zo ongebruikelijk in het veld, maar toen stond ik ook al wat vreemd te kijken toen hij na afloop mijn huisadres wilde hebben. 'Dan kom ik je even opzoeken, als ik in Sydney ben', zei hij. Rare snuiter."

"Bij het handjes geven aan elkaar had ik gisteravond voor de wedstrijd al door dat er iets aan de hand was. Drie jongens van Brisbane trokken hun hand terug toen ik de mijne uitstak. Dan weet je hoe laat het is. Tijdens de wedstrijd liepen ze permanent tegen me te schelden en me uit te dagen. Heb ik amper op gereageerd. De voorsprong was voor mij voldoende."

"Na het laatste fluitsignaal flipte die Besart. Hij trok me aan mijn arm, 'come on', richting de spelerstunnel, om te knokken", aldus de oud-Feyenoorder. Spelers en en leden van de technische staf van beide teams voorkwamen uiteindelijk met wat duw- en trekwerk de fysieke confrontatie. "Het lijkt mij dat de bond hem wel een schorsing zal opleggen. Ik ben ook geen lieverdje op het veld. Maar klaar is klaar."

Bekijk de roerige slotfase van het duel tussen Brisbane en Sydney:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen