Eindhoven en Cambuur lopen averij op

13 januari 2012, 22:05   Bijgewerkt: 13 januari 2012, 22:25

Lijstaanvoerder FC Zwolle kan de concurrentie in de Jupiler League in het eerste speelweekend van 2012 meteen op nog grotere achterstand zetten. Belagers FC Eindhoven (tweede) en Cambuur (derde) kwamen vrijdagavond tegen respectievelijk Helmond Sport en Fortuna Sittard niet verder dan 0-0.

Eindhoven komt door de remise op 35 punten, Cambuur heeft er nu 31. Voor Zwolle staat de teller al op 44. De Blauwvingers komen zondag bovendien nog in actie. Zij spelen dan op het Kasteel de topper tegen Sparta, de nummer zes. FC Den Bosch stootte de Rotterdammers met een 3-0 zege op SC Veendam van de vierde positie. Ook FC Dordrecht ging de Kasteelheren voorbij, met een 2-0 overwinning op Telstar.

Overigens waren Cambuur en Eindhoven niet de enige clubs die moeite hadden om het net te vinden. In de zeven wedstrijden waren bij rust in totaal pas vier doelpunten gevallen. Uiteindelijk werd er veertien keer gescoord.

Go Ahead Eagles was duidelijk het meest op schot. De equipe uit Deventer speelde zich in de Adelaarshorst met 5-0 langs FC Volendam en meldde zich daarmee in het linkerrijtje. Niklas Tarvajärvi (2), Michal Janota, Joey Suk en Jarchinio Antonia waren trefzeker. Bij Volendam maakte Barry Opdam zijn rentree na een jaar blessureleed, maar warme gevoelens zal de routinier er niet aan hebben overgehouden. Hij kreeg vlak na rust rood voor het neerhalen van de doorgebroken Antonia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen