Yildirim op proef bij Apeldoornse amateurs

12 januari 2012, 14:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ugur Yildirim lijkt het betaald voetbal definitief vaarwel te hebben gezegd. De éénvoudig Nederlands international gaat, op eigen verzoek, twee keer in de week meetrainen bij amateurclub CSV Apeldoorn, de club van coach John van Loen.

"Ugur heeft zich kort geleden bij ons gemeld", legt Van Loen, oud-speler van Ajax en Feyenoord, uit in De Stentor. "Hij vroeg of hij bij ons kon meetrainen. We hebben vervolgens een goed gesprek gehad en besloten dat hij gedurende zes weken bij ons kan aansluiten. Ugur gaat elke week op maandag en dinsdag meetrainen."

Na zes weken volgt een evaluatiemoment, zegt Van Loen. "Na anderhalve maand bekijken we of hij goed en fit genoeg is om voor ons iets te kunnen betekenen. Ugur kan in die zes weken in alle rust bepalen of hij een goed gevoel heeft bij de club."

De 29-jarige Yildirim maakte in het verleden furore bij Go Ahead Eagles en SC Heerenveen. Hij haalde Oranje en werd wereldkampioen vrije trappen nemen, maar daarna ging het snel bergafwaarts. Inmiddels is hij restauranthouder in Deventer.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen