ADO meldt zich voor Poepon en Wormgoor

12 januari 2012, 10:30

In de zoektocht naar versterkingen is ADO Den Haag uitgekomen in Doetinchem. De club heeft zich bij De Graafschap gemeld voor aanvaller Rydell Poepon en verdediger Vito Wormgoor, bevestigt trainer Andries Ulderink van de Superboeren.

Tegenover Omroep Gelderland benadrukt Ulderink dat het, wat hem betreft, gaat om transfers in de zomer. Een vertrek in januari is voor zowel De Graafschap als beide spelers niet wenselijk, zegt hij. "Alles heeft zijn prijs natuurlijk, maar de jongens hebben zelf ook heel professioneel gezegd dat een vertrek op dit moment eigenlijk onbespreekbaar is. Ze hebben gezegd deze club in de eredivisie te willen houden. Maar als ADO met grote bedragen zal komen, kan het heel lastig worden", weet hij.

Wormgoor tekende onlangs nog een nieuw, vierjarig contract bij De Graafschap. Ulderink hoopt dan ook dat een transfer uitblijft. "Laat ik helder zijn. Met Vito hebben we een uitstekend gesprek gehad over zijn toekomstperspectief en zijn sportieve ambities. Daar hebben we heel goed over gesproken. Daarom heeft zowel Rydell als Vito ook duidelijk aangegeven De Graafschap niet zomaar te willen verlaten."

Poepon (24) en Wormgoor (23) zijn allebei afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Poepon speelde sinds 2010 voor De Graafschap, Wormgoor een jaar langer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen