Redknapp zou Rémy graag naar Spurs halen

Koen Freriks
10 januari 2012, 19:40

Spurs-trainer Harry Redknapp baalt dat zijn club enkele jaren geleden te traag heeft gehandeld bij een transfer van Loïc Rémy. De 24-jarige aanvaller maakt inmiddels indruk bij Olympique Marseille en is voorlopig onbetaalbaar geworden voor Tottenham. Redknapp sluit echter niet uit dat de Fransman in de toekomst alsnog wekelijks op White Hart Lane zal spelen.

"Ik moet bekennen dat wij hem enkele jaren geleden al hadden kunnen kopen", aldus Redknapp tegen Sky Sports. "Ik heb hem een aantal keren in actie zien komen en was direct overtuigd van zijn klasse. Als wij destijds wat sneller hadden gehandeld, speelde hij nu al in Londen."

"Helaas besloot hij in 2010 naar Marseille te vertrekken, maar wij zijn hem altijd blijven volgen. In mijn ogen is Remy nog steeds een goede versterking, alleen zijn wij niet bereid te voldoen aan de vraagprijs van Marseille. Misschien dat er in de toekomst wel een transfer mogelijk is", houdt Redknapp hoop.

De Franse topclub vraagt naar verluidt twintig miljoen euro voor Remy. Tottenham Hotspur wil de overbodige spits Roman Pavlyuchenko in de transfer betrekken, maar dat plan lijkt niet te gaan lukken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen