Andersson neemt binnenkort een beslissing

10 januari 2012, 16:36

Petter Andersson neemt op korte termijn een beslissing over zijn toekomst. Vorige maand legde hij een aanbieding van FC Groningen om zijn aflopende contract te verlengen naast zich neer, maar dat betekent volgens hem niet dat hij de club gaat verlaten. Hij vond het simpelweg nog te vroeg om een beslissing te nemen.

"Dat door sommigen de conclusie is getrokken dat ik FC Groningen zou gaan verlaten, is niet juist. Het is te vroeg om dat te zeggen", zegt hij op de clubsite.

De aanvaller vond het, na twee zware kruisbandblessure, vooral belangrijk om zich op het voetbal te richten. "Ik wilde me voor de winterstop focussen op mezelf en het voetbal. Om te zien op welk niveau ik écht terug kon komen, dus fit kon blijven. Als dat niet zou lukken, dan had ik wellicht verder gekeken, bijvoorbeeld door terug te keren naar huis, naar Zweden, om daar verder te gaan. Ik wilde zeker blijven voetballen. Daarom heb ik gewacht met het praten over mijn toekomst. Ik ben vooral tevreden over de laatste twee,drie maanden voor de winterstop. Ik voel me sterk. Het zelfvertrouwen is volledig terug en ik geloof weer in een voetbalcarrière."

Nu zijn fysieke problemen achter de rug zijn, gaat Andersson nadenken over zijn toekomst. Een langer verblijf bij Groningen sluit hij niet uit. "Ik ga de komende tijd met mijn vriendin en zaakwaarnemer bespreken hoe mijn toekomst eruit gaat zien. Het is een mooi gebaar van de club dat ze met me wilden praten over een gezamenlijke toekomst, maar voor mezelf was dat nog te onduidelijk. Ik voel me nu weer voetballer. Het geeft nog meer vertrouwen als de club in je gelooft. Dat is heel positief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen