Karelse: "Kayserispor maakt Bayram helemaal gek"

Ger
9 januari 2012, 12:01

Trainer John Karelse van NAC Breda baalt van de commotie rond Ömer Bayram. De jonge aanvaller wil nog deze week vertrekken naar Kayserispor, dat tot ontsteltenis van de Brabanders al melding maakte van de transfer.

NAC voelt zich voorgelogen door Bayram en zijn nieuwe bazen. "Bayram moet niet denken dat wij de sfeer tijdens ons trainingskamp laten verpesten door al deze perikelen. Dit is een waardeloze situatie", moppert Karelse in Valencia tegenover BN/De Stem. "Het wordt voor ons nu een principekwestie. Kayserispor weet onder welke voorwaarden ze Bayram per direct over kunnen nemen (500.000 euro, red.) en anders blijft hij het komende half jaar gewoon bij ons spelen. Sterker: we hopen nog steeds dat hij bij ons bijtekent."

Bayram kwam zondag wegens 'ziekte' niet in actie voor NAC in het oefenduel met Achilles. "Maar het lijkt me wel dat hij zich vooral ziek voelt door alle spanningen rond zijn mogelijke transfer. Ze maken die jongen helemaal gek. En NAC zit er mee. Het heeft er alle schijn van dat ze een no way back-situatie creëren", aldus Karelse. Mocht Bayram uiteindelijk vertrekken naar Kayserispor, dan hoopt NAC zich op huurbasis te versterken met Steven Berghuis van FC Twente.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen