Valencia ontsnapt aan nederlaag tegen Villarreal

8 januari 2012, 20:17   Bijgewerkt: 8 januari 2012, 20:34

Valencia heeft zondag ternauwernood een nederlaag kunnen voorkomen in de Primera Division. De ploeg van trainer Unai Emery keek op bezoek bij Villarreal lange tijd tegen een 2-1 achterstand aan, maar Aritz Aduriz redde drie minuten voor tijd een punt voor Valencia: 2-2.

Treffers van Marco Ruben en Gonzalo zorgden ervoor dat Villarreal na twintig minuten op rozen zat, maar de bezoekers vonden vlak voor rust de aansluiting. Sofiane Feghouli werkte op aangeven van Miguel de 1-2 binnen. In de tweede helft gingen de Ches nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker en vonden deze in de slotfase via invaller Aduriz. Valencia blijft hiermee derde in de Spaanse competitie.

Sevilla FC ging eerder op zondag onderuit op bezoek bij Rayo Vallecano: 2-1. Michu en Raul Tamudo tekende voor de treffers namens de thuisploeg. Oud-Ajacied Julien Escudé scoorde na een uur nog de aansluitingstreffer, maar Sevilla wist een nederlaag in het restant van de partij niet meer te voorkomen. Vallecano stijgt hierdoor naar een gedeeld dertiende plaats, terwijl Sevilla blijft steken op de zevende plek.

Athletic de Bilbao wist niet te profiteren van de nederlaag van Sevilla en blijft achtste in de Primera Division na de 0-0 tegen Getafe CF.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen