Mignolet: "Niet de bedoeling dat ik zou spelen"

2 januari 2012, 07:22   Bijgewerkt: 1 januari 2011, 23:29

Met Simon Mignolet onder de lat won Sunderland zondag thuis met 1-0 van Manchester City. Niet alleen dat resultaat was verrassend, maar ook het feit dat Mignolet het veld betrad. De verwachting was immers dat de Belgische doelman, die anderhalve maand geleden zijn neus brak, nog weken uitgeschakeld zou zijn.

Mignolet geeft tegen Sporza toe dat zijn rentree 'veel vroeger dan gehoopt' was. De reden: een griepaanval bij zijn stand-in Keiran Westwood. "Zaterdag kreeg ik telefoon dat ik mij klaar moest houden. Maar pas twee à drie uur voor de wedstrijd wist ik dat ik zou spelen. Dat is veel vroeger dan gehoopt, want ik train eigenlijk nog maar vier à vijf dagen. Het was dus absoluut niet de bedoeling. Maar het is goed afgelopen. Ik heb een goeie match gespeeld, denk ik. Ik ben blij dat ik de ploeg heb kunnen helpen."

De Belg, die met een speciaal masker speelde tegen City, benadrukt dat hij geen medische risico's genomen heeft met zijn versnelde comeback. "Een speciale dokter in Londen overtuigde ons. Hij zei dat de blessure al voldoende genezen was om met dat masker en zonder risico te spelen. Daardoor heb ik vier weken gewonnen. Ik heb nu al een beetje kunnen trainen met dat masker. De eerste tien minuten is dat een beetje raar, maar daarna pas je je aan. Daarna vergeet je het gewoon", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen