Mbokani begrijpt ophef over dure Ferrari niet

29 december 2011, 11:07   Bijgewerkt: 29 december 2011, 11:14

Dieumerci Mbokani valt sinds zijn komst naar Anderlecht vooral buiten het veld op. Door fysieke problemen heeft hij weinig kunnen laten zien binnen de krijtlijnen, maar daarbuiten steelt hij de show met zijn FerrariFF. Winkelwaarde: 265.000 euro.

Het feit dat hij op het veld weinig laat zien en wél zo'n dure auto rijdt, zet kwaad bloed bij fans van Anderlecht. Mbokani begrijpt daar niets van, zegt hij in Het Nieuwsblad. "Waarom wordt er toch zoveel ophef gemaakt over mijn auto? In Engeland, Italië en Spanje is het de normaalste zaak van de wereld dat topvoetballers met zulke grote wagens rijden. Maar hier in België is het een schandaal. Dat begrijp ik niet."

"Jullie moeten eens gaan kijken op de parking van Monaco of van Wolfsburg of andere buitenlandse clubs. Daar staan ongelofelijk mooie auto's. Samuel Eto'o heeft dezelfde Ferrari gekocht als ik, maar dan in het wit. Cristiano Ronaldo heeft hem in het rood. Maar bij hen wordt dat aanvaard", moppert de aanvaller uit Congo.

"Het is zeker niet mijn bedoeling om andere mensen de ogen uit te steken met deze Ferrari. Ik heb deze auto niet gekregen voor mijn mooie ogen, hé. Ik heb er hard voor gewerkt. Weet je dat mijn eerste auto in België een heel simpele Opel was? Toen ik meer verdiende, kocht ik een Mercedes CLS en een Lexus voor mijn vrouw. Toen kwam de Bentley en nu is er deze Ferrari", verdedigt Mbokani zijn aankoop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen