Whelpdale met hechtingen in balzak terug op veld

29 december 2011, 10:00

De Engelse speler die eerder deze week zijn balzak scheurde, Chris Whelpdale, hoopt vrijdag alweer te kunnen voetballen. Het scrotum van de onfortuinlijke Brit is gehecht en met een beschermende tocque denkt hij mee te kunnen doen in de competitiewedstrijd van zijn club Gillingham tegen Dagenham & Redbridge.

De balzak van de 24-jarige Whelpdale werd maandag 26 december tegen Crawley door een tackle van een tegenstander opengereten. De schade is hersteld door vijf hechtingen. "Alles zit weer vast en ik heb een toque gekocht ter bescherming. Ik hoop vrijdag te kunnen voetballen", stelt Whelpdale op de officiële website van zijn club.

Whelpdale had aanvankelijk helemaal niet in de gaten dat zijn balzak gescheurd was, vertelt hij. "Ik dacht dat ik gewoon een trap in mijn ballen gekregen had. Pas toen het drie of vier minuten later nog steeds zo veel pijn deed, keek ik even en zag ik dat het mis was. Dat was wel even een schok." Ook voor zijn vrouw, geeft Whelpdale toe. "Maar ze vond het vooral sneu voor me en moest er eigenlijk wel om giechelen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen