'FC Twente grijpt naast linksback Wendt'

29 december 2011 – De zoektocht van FC Twente naar een nieuwe linksback verloopt moeizaam. De Tukkers wilden de Zweed Ozcar Wendt huren van Borussia Mönchengladbach, maar de Duitse club wil hem niet kwijt. Dat meldt De Telegraaf donderdag.

Bij Mönchengladbach kwam de 26-jarige Wendt het afgelopen half jaar weinig aan spelen toe, maar volgens de Duitse clubleiding kan daar na de winter verandering in komen. Om die reden willen ze hem niet laten vertrekken. Wendt zelf had, met het oog op het komende Europees kampioenschap, wel oren naar een transfer.

FC Twente is op zoek naar een linksback omdat de huidige opties voor die positie, Dwight Tiendalli en Bart Buysse, niet aan de verwachtingen voldoen. Naast Wendt is ook Robbert Schilder van NAC Breda in beeld. Ook AZ zit achter hem aan.

De bij FC Twente overbodige middenvelder Dario Vujicevic heeft een aanbieding uit Duitsland laten lopen. De Kroatische jeugdinternational kon naar tweedeklasser SpVgg Greuther Fürth, maar heeft dat aanbod naast zich neer gelegd. Bij FC Twente komt Vujicevic sinds dit seizoen niet in aanmerking voor een plek in de A-selectie. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 27 september 2020

  2. zaterdag 26 september 2020

  3. vrijdag 25 september 2020