'The Boss' Bosschaart twee jaar langer bij Sydney

27 december 2011, 18:13

Pascal Bosschaart speelt ook de komende seizoenen in Australië. De voormalig Feyenoorder heeft zijn contract bij Sydney FC met twee jaar verlengd. "Dit is precies wat ik wilde. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier met plezier zal doorvoetballen", zegt de multifunctionele verdediger op de website van Sport Promotion.

Bosschaart heeft zich bij Sydney in korte tijd ontwikkeld tot een bepalende speler. Hij is door fans inmiddels omgedoopt in 'The Boss' en werd onlangs verkozen tot meest waardevolle speler van de club. "Pascal is in alle opzichten een droom om mee samen te werken. Zowel op als buiten het veld is hij een verrijking voor onze club gebleken. Binnen de lijnen is hij de leider van de ploeg en daarbuiten een van de meest sociale mensen die ik ken. Ik vind het daarom niet vreemd dat onze fans hem hebben omgedoopt in 'The Boss'. Dat is hij ook", stelt directeur Dirk Melton.

"Ik hoefde geen vijf minuten na te denken toen de club me een nieuwe aanbieding deed", vult de inmiddels 31-jarige Bosschaart enthousiast aan. "De club is bezig iets moois op te bouwen, ze willen het elftal om die reden ook graag bij elkaar houden. We staan nu vierde op de ranglijst, maar we hebben nog alle kans om de titel te pakken. Dat is mijn doel hier, om kampioen te worden, prijzen te pakken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen