Barça en Valencia fluitend door in Copa del Rey

22 december 2011, 23:53   Bijgewerkt: 23 december 2011, 00:10

FC Barcelona heeft met speels gemak de laatste zestien bereikt van het Spaanse bekertoerrnooi. De landskampioen speelde donderdagavond voor eigen publiek met CE L Hospitalet, dat totaal niets had in in te brengen en dat na de kleine nederlaag in eigen huis (1-0) ook niet had verwacht. De teller in Camp Nou stopte uiteindelijk bij 9-0.

Barça speelde niet in de sterkste opstelling. Onder anderen Lionel Messi werd rust gegund. Voor het scoreverloop maakte dat niet uit. Thiago, invaller Cristian Tello en Isaac Cuenca troffen ieder tweemaal doel. Van de gearriveerde vedetten hadden Pedro, Andres Iniesta en Xavi succes.

Ook FC Valencia mag blijven dromen van succes in de Copa del Rey. De nummer drie van de Spaanse Primera Division rekende donderdagavond in tweede instantie af met Cadiz. Na de 0-0 uit werd het nu voor eigen publiek 4-0.

Bij rust leidde Valencia al comfortabel met 3-0 door treffers van Victor Ruiz, Jonas en de onvermijdelijke Roberto Saldado. De Argentijn Éver Banego had halverwege de tweede helft ook nog succes. Bij de thuisclub is Hedwiges Maduro nog altijd niet fit na een enkeloperatie. Zijn rentree wordt op zijn vroegst eind januari verwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen