Kalisse moet Excelsior aan doelpunten helpen

22 december 2011, 17:51   Bijgewerkt: 22 december 2011, 18:01

Moussa Kalisse moet de doelpuntenproductie van Excelsior omhoog helpen schroeven. De Kralingers hebben de 28-jarige aanvaller, die sinds eind september al meetrainde bij de eredivisieclub, voor tweeënhalf jaar vastgelegd. Dit meldt Excelsior donderdag op de eigen website.

"Ik heb hier al een aantal maanden meegetraind en heb erg veel zin om vanaf de tweede seizoenshelft mijn steentje bij te dragen", laat Kalisse op de website van de Rotterdammers weten. Excelsior toonde eerder al interesse in Kalisse, maar de linksbuiten verkoos een avontuur bij FCM Targu Mures. "Een mooie ervaring'', blikt hij terug.

Toch liet hij bij de Roemeense club hij na amper vier maanden zijn contract ontbinden, omdat hij geen salaris meer ontving. "Het financiële aspect was niet goed geregeld, maar toch heb ik er geen spijt van. Ik koos destijds voor het avontuur en het is een mooie competitie.''

De aanvaller kijkt vol verwachting uit nar de tweede competitiehelft. "Ik heb sinds september niet gevoetbald, maar heb wel alle trainingen meegedaan. Ik ben dus fit en helemaal gewend aan de groep. Ik ben vastbesloten om in de tweede seizoenshelft te gaan vlammen. Excelsior heeft vertrouwen in mij gehouden en ik kan dat hopelijk terugbetalen in doelpunten.''

Kalisse, die onder meer uitkwam voor Sparta en FC Dordrecht, heeft al 247 wedstrijden in het Nederlandse betaald voetbal in de benen. Daain wist hij 56 keer het net te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen