Babos: "Was soms niet om aan te zien"

22 december 2011, 09:01

Je zou het bijna vergeten door alle chaos rond Ajax-AZ, maar woensdag werden ook twee bekerwedstrijden wél uitgespeeld. SC Heerenveen verpletterde FC Oss met 11-0 en NEC rekende met 3-0 af met de amateurs van Achilles '29. NEC-doelman Gabor Babos is blij met de overwinning, maar kritisch op het spel van zijn team.

"Ik ben natuurlijk blij dat we een ronde door zijn in de beker, maar met de wedstrijd zelf kan ik zeker niet tevreden zijn. Met alle respect, maar het was soms niet om aan te zien", zegt de ervaren Hongaar op de website van zijn club. "Het was weer het oude liedje vandaag. We maken onze kansen niet af. Achilles speelde nog best goed, zij hadden niets te verliezen. Maar dat zij zo speelden kwam ook door onze zwakheid."

"Het was gewoon niet goed. Maar we hebben wel aan onze doelstelling voldaan, winnen van zowel VVV als Achilles. Dat is nu even het belangrijkst", stelt hij. "Deze wedstrijd moeten we snel vergeten en donderdag naar de loting kijken. Daar zitten we bij en daar draait het in de beker uiteindelijk om. Als we weer een ronde verder komen, heeft niemand het meer over hoe we vandaag hebben gespeeld. Tegen Fortuna Sittard speelden we ook heel slecht, maar we staan wel in de kwartfinale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen