Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Nistelrooy helpt Malaga ronde verder

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 december 2011 – Ruud van Nistelrooy heeft Malaga naar de laatste zestien van de Copa del Rey geholpen. De Nederlandse spits maakte woensdag in de return tegen Getafe de openingsgoal in de wedstrijd die uiteindelijk 2-2 werd. Dat was genoeg voor Malaga, waar ook Joris Mathijsen speelt, omdat het de eerste ontmoeting met 1-0 won.

Voor Villarreal en Atletico Madrid viel het doek. Beide clubs, in de voorbije jaren nog wel eens actief in de Champions League, lieten zich verrassen door derdeklassers. Villarreal verloor van CD Mirandes, terwijl Atletico de mindere was van Albacete.

Villarreal had op zich een goede uitgangspositie, gezien de 1-1 van vorige week in de uitwedstrijd. Maar op eigen veld ging het mis. Er werd met 0-2 verloren, door toedoen van Pablo Infante. Hij scoorde in het laatste half uur twee keer. Mateo Pablo Musacchio van Villarreal kreeg in blessuretijd nog de rode kaart.

Atletico Madrid moest een 2-1 uitnederlaag wegpoetsen, maar slaagde daar niet in. Door een vroege tegengoal van Victor Curto Ortiz werd met 0-1 verloren.

Real Zagaroza was de mindere van tweedeklasser AD Alcorcon. Voor eigen publiek stond het lang 0-0 en dat resultaat was gezien de 1-1 van vorige week voldoende, maar in de laatste vijf minuten ging het mis. Door tegendoelpunten van Oriol Riera en Joaquin Alvarez Quini dolf Zaragoza het onderspit (0-2). Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd