Leeuwin akkoord met forse schorsing

Leeuwin akkoord met forse schorsing

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 december 2011 – Ramon Leeuwin moet de komende drie competitieduels van ADO Den Haag aan zich voorbij laten gaan. De verdediger is voor vier duels, waarvan één voorwaardelijk, geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Ajax. Hij is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel dat de aanklager betaald voetbal hem deed.

Tegen Ajax kreeg Leeuwin al na tien minuten rood van scheidsrechter Kevin Blom na een forse charge op Christian Eriksen. Door zijn schorsing mist hij de wedstrijden tegen Roda JC (thuis), NEC (uit) en AZ (thuis). Pas op 12 februari, als ADO Den Haag op bezoek moet bij FC Utrecht, is de verdediger weer speelgerechtigd.

Bram Nuytinck kreeg een schorsing van één duel opgelegd. De centrumverdediger van NEC kreeg zaterdagavond direct rood in de wedstrijd tegen VVV Venlo. Hij hoeft hierdoor alleen het bekerduel van woensdag tegen Achilles te missen.

Reacties

gerelateerd