Selectie PSV wil 'kalkoen' Rutten niet slachten

18 december 2011, 20:21

Precies nu hardop wordt gespeculeerd over een vertrek van Fred Rutten bij PSV, stelde zijn elftal zich met een wervelend optreden tegen SC Heerenveen (5-1) kandidaat voor de landstitel. "Deze kalkoen leeft nog", zei Rutten met een knipoog naar de naderende kerstdagen.

"Kritiek hoort en past bij topsport, als ik daar niet mee zou kunnen omgaan, was ik al helemaal kaal geweest en had hier een oud mannetje gezeten", aldus de coach. "Ik zit nog in de bloei van mijn leven. Mijn grijze haren zijn niet van de stress, maar genetisch bepaald. Mijn vader was al op z'n twaalfdee grijs en mijn moeder verfde haar haar."

Aanvoerder Ola Toivonen van de Eindhovenaren stak Rutten na de klinkende zege een hart onder de riem. "Iedereen is blij met de trainer, we hebben een topgevoel over Fred."

Het contract van de 49-jarige oefenmeester uit Wijchen loopt na dit seizoen af. De clubleiding maakt vooralsnog geen aanstalten over verlenging te praten. Rutten zei vrijdag dat hij zelf al weet hoe zijn toekomst er uit ziet, overigens zonder die te onthullen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen