Wormgoor wil twee stappen vooruit zetten

Wormgoor wil twee stappen vooruit zetten

18 december 2011 – Vito Wormgoor werd in de jeugd van Ajax gezien als een groot talent. Zijn weg naar de top lag al uitgestippeld, maar het liep allemaal wat anders dan bij zijn teamgenoten. Wormgoor werd weggestuurd bij Ajax en verlengde onlangs zijn contract bij De Graafschap tot medio 2016.

"Ik ben blij met mijn contractverlenging, met daarin duidelijke afspraken en clausules, want ik besef tegelijkertijd dat het snel kan gaan", spreekt Wormgoor in gesprek met VI hardop de wens uit om niet zijn contract tot 2016 uit te dienen. "Ik heb in de afgelopen jaren voor mijn gevoel twee stappen terug gedaan. Spelers met wie ik speelde, zoals Siem de Jong en Vurnon Anita, zijn doorgebroken bij Ajax, terwijl ik destijds vaak de voorkeur kreeg boven Toby Alderweireld."

"Zij speelden dit seizoen in de Champions League en ik bij De Graafschap. Dat klinkt wrang, maar zo voel ik dat helemaal niet. Ik heb het plezier weer terug en heb het vertrouwen dat ik in de toekomst zeker weer twee stappen vooruit ga zetten. Niemand krijgt mij meer klein."

Wormgoor werd door Ajax ontslagen, omdat hij 150 euro uit de portemonnee van Edgar Manucharyan stal. De verdediger had dat bedrag naar eigen zeggen nog tegoed van een potje kaarten.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 16 februari 2020

  2. zaterdag 15 februari 2020