Koenders wil ook van werkgever AZ winnen

15 december 2011, 18:54

Milano Koenders speelt zondag met NAC Breda thuis tegen zijn eigenlijke werkgever AZ. De verdediger, die voor het tweede opeenvolgende jaar op huurbasis in het Rat Verlegh Stadion voetbalt, heeft echter geen speciale gevoelens bij het duel.

"Ik speel nu bij NAC en wil met die club wedstrijden winnen, dus ook tegen AZ. Het is voor mij dan ook geen speciale wedstrijd", zegt Koenders op NAC.nl. Een goed resultaat tegen de winterkampioen is mogelijk, stelt hij. "AZ is een goed voetballende ploeg, maar in thuiswedstrijden zijn we erg sterk. Ik heb dan ook vertrouwen in een goed resultaat, waardoor we met een goed gevoel de winterstop in kunnen gaan."

Koenders begon het seizoen als basisspeler, maar wordt de laatste maanden ten faveure van Jens Janse geslachtofferd. "Ik raakte op een ongelukkig moment geblesseerd”, gaat hij verder. “Het elftal ging draaien en pakte punten, waardoor de trainer geen reden had om wijzigingen door te voeren. Maar iedere speler wil wekelijks spelen, dus teleurstellend is het wel." Maar tegen AZ mag hij naar alle waarschijnlijkheid wel in de basis beginnen, omdat Janse een schorsing uitzit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen