Laatste seconden zijn Fulham noodlottig

14 december 2011, 23:44   Bijgewerkt: 15 december 2011, 12:07

Martin Jol is met Fulham op wel hele zure wijze overwintering in Europa misgelopen. Het team van de Haagse coach stond tegen Odense BK op een 2-0 voorsprong, maar gaf vervolgens alles weg.

Fulham was bij rust nog lekker op weg. De Londenaren waren op voorsprong gekomen via Clint Dempsey, die scoorde met een schot van buiten de zestien. Kerim Frei verdubbelde vlak daarna de score. De thuisfans op Craven Cottage gingen er rustig voor zitten en verwachtten een vlekkeloze avond.

Dat werd het allerminst. De mannen van Jol werden laks en hielpen Odense terug in de wedstrijd. Hans Hendrik Andreasen schoot de bal uit een vrije trap tegen het net, wat een bloedstollende slotfase opleverde. Daarin liepen The Cottagers kwalificatie mis. Djiby Fall bezorgde de Denen ver in blessuretijd met een rake kopbal een gelijkspel.

Door de winst van Wisla Krakow op FC Twente en het puntverlies van Fulham eindigen de Polen als tweede in de poule. Daardoor zien we Bryan Ruiz dit seizoen niet meer terug op de Europese velden. De Costaricaan mocht pas na de winterstop Europees in actie komen voor Fulham, maar dat heeft nu geen zin meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen