Jonge Tukkers kijken uit naar Europees debuut

13 december 2011, 17:44

Aangezien FC Twente al verzekerd is van poulewinst heeft trainer Co Adriaanse een aantal jongelingen meegenomen naar Polen voor de laatste groepswedstrijd, tegen Wisla Krakow, in de Europa League. Eén van hen is doelman Nick Marsman. Omdat Nikolay Mihaylov en Sander Boschker absent zijn, zal hij gaan keepen.

“De trainer heeft me laten weten dat ik zal spelen. Erg bijzonder en spannend”, zegt Marsman op FCTwente.nl. Hij speelde dit seizoen al enkele duels in de beker en de competitie. “Maar dit is voor mij een nieuwe ervaring. De voorbereiding is er voor mij echter niet anders om. We hebben beelden bekeken van onder meer de spits en strafschoppen, zoals we dat iedere wedstrijd doen.”

“Dat ik al tot dit aantal wedstrijden zou komen, had ik nooit verwacht”, vervolgt Marsman. “Als derde keeper hoop je af en toe op de bank te mogen zitten. Dit wordt al mijn vierde officiële wedstrijd en het smaakt naar meer.”

Ook Thijs Bouma, de 19-jarige rechtsback van Jong FC Twente, mag mee. “Dit is zeker een mooie ervaring en ik wil er ook zo veel mogelijk van genieten. Of ik op minuten reken? Nee, ik reken nergens op. Ik wacht het rustig af. Maandag heb ik nog met de beloften een heel duel gespeeld tegen SC Heerenveen. Eerder die dag kreeg ik te horen dat ik definitief mee ging. Afgelopen vrijdag werd me al gevraagd mijn paspoort mee te nemen, maar maandag wist ik het echt zeker.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen