Vlaar baalt: "We susten langzaam in slaap"

12 december 2011, 10:11   Bijgewerkt: 12 december 2011, 10:16

Bij Feyenoord was de teleurstelling groot na het gelijkspel bij FC Utrecht (2-2). De Rotterdammers kwamen zondag in de Galgenwaard snel op een 0-1 voorsprong en hadden de partij daarna onder controle, maar lieten de thuisploeg terug in de wedstrijd komen. Dat was nergens voor nodig, vindt aanvoerder Ron Vlaar.

Volgens Vlaar zakte Feyenoord, na een sterk begin, ver weg. "We susten langzaam in slaap en gaven Utrecht zo het gevoel dat er iets viel te halen. De organisatie stond nog wel, veel hebben we niet weggeven. De goals van Utrecht kwamen min of meer uit de lucht vallen. We speelden niet meer vooruit, hebben nagelaten het tempo hoog te houden. Daarmee hebben we onszelf tekort gedaan", zegt hij op Feyenoord.nl.

Toch wil Vlaar, na drie keurige overwinningen op rij, ook niet te negatief doen. "Dat we gelijkspelen is zonde, maar er is geen man over boord. Het is terecht dat de lat voor ons omhoog gaat. We zijn op de goede weg, maar we hadden onszelf veel goeds kunnen doen door vandaag gewoon drie punten te pakken", stelt de aanvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen