Szélesi vervangt Van Eijden achterin bij NEC

9 december 2011, 15:02   Bijgewerkt: 9 december 2011, 15:11

Zoltán Szélesi maakt dit weekend zijn debuut in de basis bij NEC. De Hongaar neemt centraal achterin de plek over van Rens van Eijden, die wegens een schorsing niet inzetbaar is. Een andere optie voor die positie is Bram Nuytinck, maar hij is volgens coach Alex Pastoor na een wekenlange blessureperiode nog niet fit genoeg.

"Bram is er vijf weken uit geweest met een knieblessure en heeft pas vier keer met de groep meegetraind. Op dit moment kan Szélesi meer brengen", zegt Pastoor op de officiële website van NEC. Over de 30-jarige Szélesi, die in oktober transfervrij overkwam van het Griekse Olympiakos Volos, is hij vol lof. "Hij is topfit en een op en top professional. Het is leuk voor hem dat hij in de basis kan starten morgen."

De rest van de basis is hetzelfde als vorig weekend tegen FC Groningen. Dat houdt in dat Melvin Platje, ondanks zijn twee fraaie goals in Euroborg, weer op de bank begint. "Melvin haat het om 'supersub' genoemd te worden en ik haat het om hem een 'supersub' te noemen. Hij is met afstand de meest doelgerichte speler in de selectie, maar ik ben tevreden over Género Zeefuik. Straks maakt Zeefuik er twee als invaller en dan moet ik Platje weer op de bank zetten. Zo werkt het niet. We werken er hard aan om van Platje een basisspeler te maken, maar dat gaat niet zomaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen