FC Utrecht mist zeven spelers tegen Feyenoord

9 december 2011, 14:05   Bijgewerkt: 9 december 2011, 14:14

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Feyenoord kampt FC Utrecht-trainer Jan Wouters met flink wat personele problemen. Maar liefst zeven spelers zijn sowieso niet beschikbaar, achter de namen van twee anderen staat een vraagteken.

Alexander Gerndt, Leon de Kogel, Jacob Mulenga, Gianluca Nijholt, doelman Junior Fernandez, Jacob Lensky en ook Jan Wuytens zijn er zondag in ieder geval niet bij. Wuytens is onvoldoende hersteld van de hersenschudding die hij vorig weekend opliep, Lensky is na zijn alcoholprobleem nog niet volledig wedstrijdfit. Alje Schut (hamstring) en Rodney Sneijder (teen) kampen bovendien met lichte blessures.

"Vervelend, maar niet echt zorgelijk", zegt Wouters op de website van zijn club over de vele blessures. Volgens hem zijn de blessures ontstaan door 'pure pech'.

De blessuregolf past in de situatie waarin FC Utrecht zit, want de club heeft het zwaar. Vorig weekend werd thuis met 2-6 verloren van FC Twente. De club zakt steeds verder weg op de ranglijst en heeft bovendien een pittig programma voor de boeg. "Daar zitten sterke tegenstanders tussen maar ook ploegen waar we punten tegen kunnen pakken. En natuurlijk kunnen we tegen Feyenoord ook punten halen. Als we maar vanuit onze eigen kracht spelen. Feyenoord is goed begonnen aan het seizoen, kende een dipje, maar heeft na de winst op PSV veel zelfvertrouwen", zegt Wouters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen