Holman baalt: "Deze 0-0 is bijna logisch"

8 december 2011, 10:27   Bijgewerkt: 8 december 2011, 10:33

Het sneeuwde wat onder in het Champions League-geweld, maar in de strijd om de titel liet AZ woensdagavond dure punten liggen. Op Woudestein moest het opdraven voor de tweede helft van de wedstrijd tegen Excelsior, nadat dat duel vorige maand na 45 minuten gestaakt was wegens dichte mist. In de 45 minuten die woensdag gespeeld moesten worden, werd niet meer gescoord. Het bleef hierdoor 0-0.

AZ had, in die ene helft die gespeeld moest worden, moeite om Excelsior kapot te spelen. "Wij zijn geen opportunistische ploeg. Daarom was deze wedstrijd voor ons zo moeilijk. Niemand van ons heeft ooit zo’n situatie meegemaakt. Je ziet dat Excelsior moeite had toen we de lange bal speelden. Dat hadden we meer moeten doen. Maar zelfs met nog twee minuten op de klok hadden we nog moeite om de bal richting hun doel te pompen. We houden nou eenmaal van verzorgd combinatievoetbal", zegt aanvaller Brett Holman op de officiële website van AZ.

"Het kunstgrasveld op Woudestein is niet optimaal en de harde wind speelde een grote negatieve rol", vervolgt hij. "Tel daarbij op onze haast en de 0-0 is bijna logisch. Het was geen avond om lekker te voetballen zoals AZ goed kan. Of we beter in de mist hadden kunnen doorspelen? Je zou het bijna zeggen. Hoewel, dan had je niet eens geweten of we hadden gescoord. Dat had namelijk niemand kunnen zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen