Bosschaart stopt unieke reeks van kampioen

4 december 2011, 09:05

Pascal Bosschaart heeft een fraaie prestatie geleverd met Sydney FC. Zondag boekte de Nederlander met zijn equipe een dik verdiende zege op landskampioen en koploper Brisbane Roar. Door treffers van Dimitri Petratos en Michael Theoklitos (eigen goal) in de eerste twintig minuten werd het 2-0.

Daarmee komt een einde aan de lange ongeslagen reeks van Brisbane Roar. De laatste keer dat die ploeg verloor, was in september 2010, uit bij Melbourne Victory. Daarna volgden 36 wedstrijden zonder nederlaag. Nooit eerder bleef een team zo lang ongeslagen in het Australische voetbal.

Brisbane Roar blijft wel lijstaanvoerder in de A-League, maar het gat naar nummer twee Central Coast Mariners is nu nog maar drie punten. Dat team won vrijdag mede door een doelpunt van de Nederlandse verdediger Patrick Zwaanswijk met 4-0 bij het Adelaide United van trainer Rini Coolen. Sydney staat nu derde.

Eerder op de dag leidde John van ’t Schip Melbourne Heart naar een 1-0 overwinning op Wellington Phoenix. Heart, waar Rutger Worm tien minuten voor het eindsignaal naar de kant werd gehaald, bezet nu de vijfde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen