NAC'er Bayram wil naar Kayserispor

3 december 2011, 00:01   Bijgewerkt: 3 december 2011, 01:58

Aanvaller Ömer Bayram zinspeelt op een vertrek bij NAC Breda. De 20-jarige Turk staat in de belangstelling van Kayserispor en wil graag de overstap maken naar de Super Lig-club van coach Shota Arveladze.

“Het is een heel mooie club”, zegt Bayram over Kayserispor tegen Omroep Brabant. “Mijn familie komt uit Kayseri en er is met Arveladze een trainer die Nederlands spreekt. Ik wil de stap graag maken. Ik denk dat ik daar ook ga spelen. Ik heb gewoon vertrouwen in mezelf. Mensen kunnen zeggen dat ik hier nog een paar jaar kan spelen, maar als ik denk dat ik daar ook kan slagen, dan doe ik dat.”

Bayram, sinds kort jeugdinternational van Turkije, heeft een aflopend contract bij NAC. Omdat de onderhandelingen in een impasse zitten, is de kans groot dat hij in de winterstop al vertrekt, zodat NAC een transfersom krijgt. "Ik wil dat de club aan me verdient, zij mogen dan voor me vragen wat ze willen”, stelt Bayram. “Komen ze er niet uit, dan is de kans groot dat ik mijn contract verleng.”

Daarmee ontzenuwt Bayram de verhalen dat hij in geen enkel geval wil bijtekenen. Die vermeende houding wordt hem niet in dank afgenomen door de supporters van NAC, die veel negatieve reacties jegens hem uiten op Twitter. Via datzelfde medium bijt Bayram terug. “Het wordt allemaal te groot gemaakt, voor niks”, tweet hij.

Als NAC hem had willen behouden, had de club eerder de gesprekken moeten starten, vult Bayram aan. “Het is jammer dat NAC niet vorig jaar met een aanbieding kwam. Nu denk ik aan mijn carrière, daar moet men begrip voor hebben. Ik kreeg bij NAC ook niet altijd het vertrouwen.”

Bayram gaf de supporters nog een trap na, maar die tweets heeft hij kort daarna verwijderd. Inmiddels heeft-ie zelfs z’n hele account uit de lucht gehaald. Zaterdag zit Bayram in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag trouwens op de bank. Niet omdat hij niet wil bijtekenen, maar omdat hij de laatste weken matig heeft gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen