FC Groningen mist Kieftenbeld tegen NEC

2 december 2011, 16:13   Bijgewerkt: 2 december 2011, 16:18

Waar zijn collega Alex Pastoor het tij hoopt te keren met het geplaagde NEC in de Euroborg, vindt FC Groningen-trainer Pieter Huistra dat zijn ploeg zaterdagavond vooral iets heeft recht te zetten. De noorderlingen gingen afgelopen weekeinde hard onderuit tegen PSV (6-1). “Nakomen van afspraken is nu cruciaal”, laat Huistra in aanloop naar het duel met NEC op de website van Groningen optekenen.

"Tegen NEC is het belangrijk dat iedereen uitvoert wat we van tevoren doorspreken. De knop was snel om na de nederlaag en is omgezet in revanchegevoel. We zijn met elkaar bezig gegaan en zijn er klaar voor", aldus Huistra.

Maikel Kieftenbeld pakte tegen PSV zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daardoor geschorst voor het treffen met de Nijmegenaren. Nick Bakker van de B-kern is door het ontbreken van de verdediger overgeheveld naar de A-selectie.

"Nicklas Pedersen viel in de beloften geblesseerd uit, maar is morgenavond wel weer inzetbaar. Luciano da Silva is er nog niet bij. Thomas Enevoldsen, Suk Hyun-Jun, Emil Johansson, Kees Kwakman en Koen van de Laak zullen na de winterstop pas weer speelminuten gaan maken", licht Huistra de blessuregevallen toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen