Twente start met Bajrami tegen Fulham

1 december 2011, 18:05   Bijgewerkt: 1 december 2011, 19:40

De opstelling van FC Twente voor de Europa League-thuiswedstrijd tegen Fulham bevat één wijziging ten opzichte van de basiself van zondag tegen Vitesse (0-0). In de voorhoede neemt Emir Bajrami de plaats over van Ola John, die rust krijgt.

Bajrami speelt op de rechterflank, waardoor Nacer Chaldi naar de linkerkant verhuist. Zij moeten diepe spits Luuk de Jong van aanvoer voorzien. Het middenveld bestaat opnieuw uit Wout Brama, Denny Landzaat en Leroy Fer. Willem Janssen, tegen Vitesse invaller, is vanwege ziekte absent. Ook Peter Wisgerhof had een griepje onder de leden, maar de verdediger is fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen.

Bij de bezoekers doet Bryan Ruiz niet mee. Coach Martin Jol mag de Costaricaanse aanvaller, afgelopen zomer weggeplukt uit de Grolsch Veste, niet opstellen omdat hij eerder dit seizoen al Europees speelde met FC Twente. Ruiz is wel aanwezig in Enschede. Voor de aftrap neemt hij afscheid van de Twente-supporters.

FC Twente en Fulham trappen om 19.00 uur af. De Tukkers zijn al geplaatst voor de volgende ronde, maar spelen nog voor groepswinst. Het duel is live te zien op RTL7.

Opstellingen

FC Twente: Mihaylov; Rosales, Douglas, Wisgerhof, Tiendalli; Brama, Landzaat, Fer; Bajrami, De Jong, Chadli

Fulham: Schwarzer, Kelly Riise, Hangeland, Hughes, Murphy, Duff, Etuhu, Johnson, Zamora, Dembele

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen