Adriaanse: "Kritiek is 'ranglijstjournalistiek'"

30 november 2011, 15:39   Bijgewerkt: 30 november 2011, 16:27

Co Adriaanse heeft een variant bedacht op zijn vondst 'scorebordjournalistiek'. De kritiek op het spel van FC Twente is volgens de oefenmeester samen te vatten onder de noemer 'ranglijstjournalistiek.' Dat liet Adriaanse zich in aanloop naar het Europa League-duel van donderdag tegen Fulham ontvallen.

Het gaat er maar om met welke ogen men naar FC Twente kijkt, zo vindt Adriaanse. "We maken heel veel goals, ook internationaal. In de Europa League hebben we nu al de volgende fase bereikt. We doen nog mee in de beker. Daarnaast breken er jeugdspelers door. Dat zijn allemaal positieve ontwikkelingen. Bovendien hoor ik van veel kenners dat ons voetbal ook heel aanvaardbaar is."

Voor de winterstop heeft FC Twente nog enkele lastige wedstrijden in de competitie op het programma staan. Om in het spoor van lijstaanvoerder AZ te blijven moet worden gewonnen. "Als we verder achterop raken, wordt het lastig nog mee te doen om de titel. Dat is duidelijk. We weten echter al vanaf augustus dat we moeten presteren. Dat hoort bij onze status. De druk is nu niet groter. De druk is er altijd", besluit Adriaanse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen