Köln-trainer: "Vertrek Podolski zou vreselijk zijn"

30 november 2011, 11:05   Bijgewerkt: 30 november 2011, 11:13

1.FC Köln-manager Stale Solbakken hoopt dat Lukas Podolski ook volgend seizoen nog te bewonderen is bij de Geißböcke. De 26-jarige international van Duitsland maakt tot dusver een sterk seizoen door en kreeg onlangs het advies van bondscoach Joachim Löw om zijn heil na dit seizoen in het buitenland te zoeken.

Solbakken denkt dat de spits, die in Köln nog een contract heeft tot de zomer van 2013, zijn huidige club niet zomaar de rug zal toekeren. "Lukas is bij ons zeker van een basisplaats en zijn contract loopt nog even door", laat de oefenmeester in Bild weten. "Ik juich een langer verblijf van hem toe. Het zou een harde klap voor de club betekenen als hij weg zou gaan."

Podolski kwam maandag nog met de schrik vrij bij een verkeersongeluk. De aanvaller botste op weg naar de training op een andere auto, waarin een jong gezin van drie personen zat. Alle betrokkenen kwamen er goed vanaf. De vader en een eenjarig kind werden uit voorzorg onderzocht in het ziekenhuis, maar hebben geen ernstig letsel opgelopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen