Van As: "Bayram wil in winterstop al weg"

29 november 2011, 09:38   Bijgewerkt: 29 november 2011, 09:47

NAC Breda vreest niet lang meer te kunnen genieten van Omer Bayram. De aanvaller, afkomstig uit de eigen jeugd, weigert zijn aflopende contract te verlengen. Volgens technisch directeur Jeffrey van As stuurt hij aan op een vertrek in de winterstop.

Bayram kan tot 2015 bijtekenen in het Rat Verlegh Stadion, maar heeft andere plannen. Van As baalt van de situatie, zegt hij in BN De Stem. "We hebben voor NAC-begrippen een uitstekend contractvoorstel gedaan. Verder kunnen we echt niet gaan. De nieuwe zaakwaarnemer van Ömer heeft ons vrijdag echter aangegeven dat dit niet naar hun tevredenheid is. Volgens hem wil Ömer in de winterstop al weg bij NAC."

Om te voorkomen dat Bayram over een half jaar gratis de deur uit loopt, moet NAC nadenken over een transfer in de winter. "We zullen nu snel bekijken welke prijs we voor Ömer zullen vragen en wat interessante vervangers kunnen zijn voor ons."

De pas 20-jarige Bayram is pas sinds dit seizoen een vaste waarde bij NAC Breda. Zijn generatiegenoot Alex Schalk lijkt wél van plan om zijn contract te verlengen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen