Elm: "Af en toe boos om vrije trappen"

26 november 2011, 08:00

AZ was vrijdag duidelijk de bovenliggende partij in het thuisduel tegen FC Utrecht, maar de Alkmaarders konden pas in het laatste kwart het verschil maken. Rasmus Elm opende na 67 minuten de score.

“Het duurde even voordat we scoorden”, zegt Elm tegen AZ.nl. “In de eerste helft kregen we wel wat kansen die we hadden moeten verzilveren. Het was een lastige wedstrijd omdat FC Utrecht zich behoorlijk liet terugzakken. Ze waren ook een paar keer gevaarlijk via counters. Ik wil niet zeggen dat er steeds meer druk op kwam te staan, maar die 1-0 was wel heel lekker. Vanaf dat moment moest Utrecht in de aanval en kregen wij ruimte om een tweede goal te maken.”

Die 1-0 maakte Elm uit een vrije trap. “Maar mijn vrije trappen en corners waren niet goed vandaag”, gaat hij verder. “Er zat niet genoeg kwaliteit in. Ja, ik werd af en toe boos op mezelf. Op een bepaald moment liet ik Maher er even een nemen. Het lijkt inderdaad haast wel dat men steeds een wonder verwacht als ik een vrije trap neem. Gelukkig ging het één keer wél goed.” AZ won uiteindelijk met 2-0.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen