Willem II wil Höcher en Streppel herenigen

22 november 2011, 17:43

Willem II hoopt Marc Höcher en ADO Den Haag van elkaar te verlossen. Omroep Brabant meldt dat de Tricolores de vleugelaanvaller komende winter mogelijk al naar Tilburg halen.

Of het plan doorgang kan vinden, is afhankelijk van de financiële situatie van Willem II. Indien de KNVB de Brabantse eerstedivisieclub naar categorie 2 overhevelt, behoort de winterse komst van Höcher tot de mogelijkheden.

Höcher stapte afgelopen zomer van Helmond Sport over naar ADO, maar komt in het Kyocera Stadion amper aan spelen toe. Met een transfer is hij echter nog niet bezig. "Ik wil er de komende wedstrijden alles uithalen wat erin zit. Daarna zie ik wel wat er gebeurt, hoe de club erin staat en of ik weg mag", laat hij weten.

Willem II beschouwt hij als een interessante optie. Daar krijgt hij opnieuw te maken met coach Jurgen Streppel, met wie hij afgelopen seizoen nog samenwerkte in Helmond. Höcher: "Willem II is een mooie club. Het heeft een mooi stadion en een bekende trainer. Als ik naar een nieuwe club ga, moet het wel een uitdaging zijn en moet ik aan spelen toekomen. Verder ben ik er nog niet heel erg mee bezig.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen