Beckham: "Niet met PSG gepraat over transfer"

Ger
22 november 2011, 11:24   Bijgewerkt: 22 november 2011, 11:30

David Beckham heeft de berichten tegengesproken dat hij in gesprek is met Paris Saint Germain over een mogelijk dienstverband. De middenvelder is transfervrij na een vijfjarig avontuur bij Los Angeles Galaxy.

PSG hengelde de voorbije weken diverse keren naar de diensten van de 36-jarige Beckham, die afgelopen zondag met Galaxy kampioen werd in de Amerikaanse Major League Soccer. Volgens de Engelsman is een overstap naar de club uit de Franse hoofdstad momenteel evenwel niet aan de orde.

Beckham geeft wel toe contact te hebben gehad met technisch directeur Leonardo van PSG. De Braziliaan was zijn trainer in de periode dat hij op huurbasis uitkwam voor AC Milan. "Hij stuurde me een sms met zijn gelukswensen. Over een transfer hebben we het niet gehad", stelt de routinier.

Vanuit Engeland mag Beckham op belangstelling rekenen van Tottenham Hotspur en Queens Park Rangers. "Ik ben nog altijd fan van Manchester United, dus spelen voor een andere Engelse club zal vreemd zijn. Ik denk niet dat het gaat gebeuren, maar wie weet", houdt Beckham zijn opties open.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen