Beckham heeft nog geen beslissing genomen

Ger
21 november 2011, 09:58

David Beckham veroverde zondag met Los Angeles Galaxy de MLS Cup door Houston Dynamo met minimaal verschil te kloppen (1-0). Voor de Engelsman betekende de titel een mooi einde van zijn vijfjarig dienstverband bij club uit Californië.

Beckham (36) hield het tegen Houston Dynamo ondanks een hamstringkwetsuur en een verkoudheid de volledige negentig minuten vol. De middenvelder lijkt zijn laatste wedstrijd voor LA Galaxy te hebben afgewerkt, aangezien hij nu een transfervrije status bezit. Vooral Paris Saint Germain toonde de afgelopen weken belangstelling.

Beckham heeft echter nog geen beslissing genomen over zijn voetbaltoekomst. "Ik moet nog bekijken voor welke optie ik ga. De afgelopen vijf seizoenen bij Galaxy waren in ieder geval geweldig. Dat ik in de verleden tijd praat, betekent overigens niet dat ik dit hoofdstuk al heb afgesloten."

"Welke beslissing hij ook neemt, ik steun hem voor de volle honderd procent", zegt Galaxy-trainer Bruce Arena. "Wellicht springt hij op zijn paard om de zonsondergang tegemoet te rijden, vertrekt hij naar een andere club of zet hij een punt achter zijn loopbaan. David blijft voor mij een echte kampioen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen