Jallo vervanger van Looms tegen Twente

18 november 2011, 19:16

Heracles Almelo-verdediger Gaby Jallo zal zaterdagavond aan de aftrap verschijnen in de derby met FC Twente. Jallo is de vervanger van Mark Looms, die enkele weken langs de kant staat met een buikspierblessure. Dit meldt TC/Tubantia op vrijdag.

"We hebben alle posities dubbel bezet. Jallo is de vervanger van Looms op de linksbackpositie. Dus speelt hij", laat trainer Peter Bosz van de Almeloërs aan de regionale krant weten.

"Wij willen graag winnen, maar dat willen we iedere wedstrijd", kijkt Bosz vooruit naar het beladen treffen met de Tukkers. "Wij proberen steeds beter te worden en de grote wedstrijden passen daar mooi bij, ook omdat we daar veel van leren. Natuurlijk is de derby een aparte en bijzondere wedstrijd. We merken het vooral aan de media aandacht en aan de supporters, vanmiddag waren er ook meer bij de training dan normaal gesproken."

Toch laat oefenmeester zich niet al te zeer afleiden door alle aandacht. "Wij bereiden ons gewoon voor op de Heracles-manier, doen in onze voorbereiding dezelfde dingen die we altijd doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen