Roorda: "Hoop voor de winterstop inzetbaar te zijn"

11 november 2011, 17:09   Bijgewerkt: 11 november 2011, 17:19

Geert-Arend Roorda hoopt volgende week de training te hervatten bij SC Heerenveen. De middenvelder, die meer dan drie maanden buitenspel stond met een teenblessure, hoopt dit kalenderjaar nog speelminuten te maken. "Ik wil belangrijk zijn voor Heerenveen", toont Roorda zich ambitieus op de website van zijn werkgever.

De middenvelder hoopt dat hij het niveau van vorig seizoen bij Excelsior, toen hij door Heerenveen aan de Kralingers verhuurd werd, kan evenaren. "Het ging heel goed. Die prestaties wilde ik bij Heerenveen graag doorzetten, daarom kwam mijn blessure extra slecht uit.  Ik wil belangrijk zijn voor Heerenveen, maar dat heeft helaas nog niet zo mogen zijn."

De 23-jarige Roorda hoopt op korte termijn belangrijk te kunnen zijn voor de Friezen. "Het is moeilijk te zeggen hoe alles loopt, maar ik hoop voor de winterstop inzetbaar te zijn voor het eerste team. Ik moet eerst zorgen dat ik topfit wordt. Daarna moet ik laten zien dat ik beter ben dan mijn concurrenten. Dat is een mooie uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen