Van Geel: "Geen crisis, maar dipje bij Feyenoord"

8 november 2011, 08:59   Bijgewerkt: 8 november 2011, 09:05

Na nederlagen tegen Go Ahead Eagles, FC Groningen en NEC lijkt Feyenoord weer terug bij af. De start van het seizoen was goed, maar inmiddels dreigt een nieuwe sportieve crisis. Technisch directeur Martin van Geel vindt het echter veel te vroeg om daarover te spreken. Volgens hem is er alleen sprake van een vormdip.

De sportieve neergang van Feyenoord is opvallend omdat het twee weken geleden nog lof toegezwaaid kreeg na het gelijkspel in de ArenA tegen Ajax (1-1). "Zo goed als die wedstrijd in de Arena is Feyenoord structureel misschien niet, maar zo slecht als wij waren in de Euroborg tegen FC Groningen natuurlijk ook niet", zegt Van Geel in AD Sportwereld. "De bekernederlaag tegen Go Ahead Eagles en het 6-0 verlies tegen FC Groningen hebben wel iets met het vertrouwen gedaan. Maar het woord 'crisis' is onzin. Dit Feyenoord is boven verwachting goed begonnen en heeft nu een dipje."

Volgens Van Geel kan Feyenoord dit seizoen blijven meedoen om plek vijf. "Absoluut. Maar wij hebben voor veertien miljoen euro verkocht en moesten de selectie aanvullen met gehuurde spelers of jeugdig talent. Dus zullen wij stap voor stap de weg naar boven moeten vinden. Over twee weken spelen wij in Arnhem tegen Vitesse. Daar gaan wij gewoon weer heen voor een goed resultaat", benadrukt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen