Vennegoor of Hesselink: "Gevleid en trots"

Ger
7 november 2011, 11:13

Jan Vennegoor of Hesselink vierde zondagmiddag zijn rentree bij PSV met een invalbeurt in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (4-1). De routinier mocht in de slotfase invallen voor Tim Matavz.

Het publiek in Eindhoven reageerde met groot enthousiasme op de terugkeer van Vennegoor of Hesselink. "Ik denk dat je daar alleen maar gevleid en trots op kan zijn", zegt de aanvaller op de website van PSV. "Het geeft een goed gevoel en hopelijk kan ik daar ook voetballend een gevolg aan geven. Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste wedstrijd heb gespeeld en een beetje gezonde spanning hoort er dan ook wel weer bij."

Trainer Fred Rutten had de reactie van het publiek wel verwacht. "Jan is hier een cultfiguur en dat deuntje van de muziek past precies op Jan Vennegoor, dat helpt ons ook alleen maar als team zijnde. Dat kon je gewoon zien, dan durft het team ook weer meer."

Vennegoor of Hesselink ondernam vlak na zijn rentree al een schotpoging. "Ik kreeg die bal van Stanislav Manolev, ik kreeg hem op de borst en ik wilde het iets meer afdrukken, ik schamp hem net een beetje helaas. Misschien was het te veel van het goede."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen