Beerens ziet Ajax geen kampioen meer worden

7 november 2011, 08:52

Door de memorabele 6-4 nederlaag bij FC Utrecht is Ajax voorlopig afgehaakt in de titelstrijd. Dat vindt althans Roy Beerens, aanvaller van koploper AZ. De voorsprong van de Alkmaarders op de provinciegenoot is opgelopen tot al elf punten.

"En bovendien staan FC Twente en PSV er ook nog tussen. Die hebben inmiddels ook een aardig gaatje geslagen met Ajax", zegt Beerens tegen FCUpdate.nl. "Normaal gesproken gaat Ajax niet meer meedoen in de titelstrijd, het gaat heel lastig voor ze worden om alle concurrenten in te halen. Al weet je het natuurlijk nooit."

Teamgenoot Adam Maher is voorzichtiger. "Het seizoen is lang, er kan nog van alles gebeuren", gooit hij er een cliché uit. "Wat mij betreft doet Ajax nog gewoon mee."

Als Ajax geen kampioen wordt, lijkt AZ de belangrijkste kandidaat om de titel over te nemen. De Alkmaarders verloren dit seizoen pas vijf punten hebben een ruime voorsprong bij elkaar gevoetbald. Toch weigert Maher al over de titel te dromen. "Pas na de winter kunnen we zeggen of het reëel is om voor het kampioenschap te gaan", vindt hij. "Op dit moment is ons doel nog steeds om bij de eerste vijf te eindigen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen