Koploper PSG laat punten liggen in Ligue 1

6 november 2011, 23:14

Paris Saint Germain heeft averij opgelopen in de Franse competitie. De Parijzenaars bleven op bezoek bij Girondins Bordeaux steken op 1-1. Montpellier wist niet van de misstap van de koploper te profiteren. De nummer twee van de Ligue 1 kwam op bezoek bij Saint-Etienne net als PSG niet verder dan 1-1.

De ambitieuze club uit Parijs nam nog wel de leiding in Bordeaux. Mohamed Sissoko werkte de bal al na tien minuten met het hoofd achter keeper Cédric Carrasso. Drie minuten later stond de eindstand al op het scorebord. Yoan Gouffran rondde op aangeven van Benoît Trémoulinas koelbloedig af: 1-1.

Montpellier moest juist een achterstand zien goed te maken tegen Saint-Etienne, dat na 32 minuten op voorsprong kwam dankzij een treffer van Banel Nicolita. Joris Marveaux zorgde er na een krap uur voor dat de huidige nummer twee van Frankrijk niet met lege handen huiswaarts keerde. Olympique Lyon ging verrassend onderuit tegen FC Sochaux. De ploeg verloor met 2-1.

PSG gaat na dertien speelronden aan de leiding met dertig punten. Montpellier heeft drie punten achterstand op de koploper. Olympique Lyon staat als gevolg van de nederlaag vierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen