Kalisse zit in de wachtkamer bij Excelsior

1 november 2011, 19:14

Moussa Kalisse weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De 28-jarige aanvaller traint momenteel mee met Excelsior, maar lijkt bij de Kralingers voorlopig niet in aanmerking te komen voor een contract. De eredivisieclub is weliswaar erg tevreden over Kalisse, maar kan de aanvaller om financiële redenen geen aanbieding doen.

Trainer John Lammers beschouwt de spits als een welkome versterking, maar het is hoogst onzeker of Kalisse ook daadwerkelijk voor de Rotterdammers gaat spelen. "Wij zitten nog in categorie 1", legt algemeen directeur Simon Kelder aan VI uit. "We hopen daar snel uit te komen, maar als dat niet lukt moeten we creatief zijn bij het aantrekken van spelers."

Excelsior toonde eerder al interesse in Kalisse, maar de linksbuiten verkoos een avontuur bij FCM Targu Mures. Bij de Roemeense club liet hij na amper vier maanden zijn contract ontbinden, omdat hij geen salaris meer ontving. "Het avontuur kan nog zo leuk zijn, maar ik kan niet voor niets gaan spelen. Ik heb met mijn zaakwaarnemer overlegd en die zei me dat ik mijn eigen keuze moest maken. Door het contract in te leveren, zie ik af van die twee maanden."

Kalisse, die onder meer uitkwam voor Sparta en FC Dordrecht, heeft al 246 wedstrijden in het Nederlandse betaald voetbal in de benen. Daain wist hij 56 keer het net te vinden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen