Stoke City nodigt Uchebo uit voor gesprek

Koen Freriks
31 oktober 2011, 21:06

Een avontuur in de Premier League lonkt voor Michael Uchebo. De 21-jarige aanvaller is door Stoke City uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. De club uit de Premier League heeft zijn club VVV Venlo gevraagd om toestemming.

"Ze willen met Michael praten. Je moet het zien als een soort intakegesprek", reageert technisch directeur Mario Captein in VI. "Dat kan ik me wel voorstellen, je wilt altijd even met een speler praten voor je ermee in zee gaat. Het geeft in ieder geval aan dat de interesse van Stoke zeer serieus is."

Van Captein mag Uchebo naar Engeland afreizen om te praten over een transfer. "Volgende week is er geen competitieronde vanwege interlands, dat zou een goed moment kunnen zijn", aldus Captein, die Uchebo graag wil verkopen omdat het contract van de Nigeriaan in de zomer van 2012 afloopt.

Toch is een transfer naar Stoke nog geen zekere zaak voor Uchebo. Engeland moet wel een uitzondering maken voor de jonge aanvaller. "Stoke hoopt dat de commissie in Engeland die daarover gaat hem dispensatie verleent. Dat is bijvoorbeeld ook gebeurd bij Ryo Miyaichi van Arsenal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen