Andersson: "Bijna alles was raak tegen Feyenoord"

Ger
31 oktober 2011, 08:53

FC Groningen boekte zondag zijn grootste competitiezege ooit op Feyenoord. Voor eigen publiek wonnen de manschappen van trainer Pieter Huistra met liefst 6-0. Aanvoerder Petter Andersson roemt de instelling van zijn ploeggenoten.

"Ik had wel verwacht dat we drie punten gingen pakken, maar niet dat we zes keer zouden scoren", zegt Andersson tegen FCUpdate.nl. "Feyenoord was donderdag nog actief in het bekertoernooi, dat was een voordeel voor ons. Ze hadden die wedstrijd duidelijk in de benen. Wij hebben vanaf de eerste seconde alles gegeven en dat resulteerde in een hele vroege treffer. Daarna volgden vrij snel nog twee doelpunten. Het was een geweldige beginfase."

In de tweede helft liepen de noorderlingen uit naar 6-0. "Elk doelpunt dat we maakten was mooi. Bijna alles was raak. We zijn heel effectief geweest", zegt de Zweedse international. Liefst zes verschillende spelers tekenden voor de doelpuntenproductie. Naast Andersson scoorden Dusan Tadic, Maikel Kieftenbeld, Leandro Bacuna, Virgil van Dijk en Hyun-Jun Suk. "We hebben een hele brede selectie. De invallers verzwakken onze ploeg niet. Sterker nog, ze geven ons extra energie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen