Dost: "Ik zat niet echt lekker in de wedstrijd"

Dost: "Ik zat niet echt lekker in de wedstrijd"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 oktober 2011 – Bas Dost liep zaterdag tegen ADO Den Haag (4-0) een uur lang wat verdwaald rond, maar ineens kwam de spits van SC Heerenveen los. Hij benutte twee penalty's en met een intikker was daar ineens zijn eerste hattrick in de Eredivisie. Het zit Heerenveen, net als Dost gisteren, mee de laatste weken.

"Ik zat niet echt lekker in de wedstrijd en dan krijg je een penalty. Die zat er lekker in en vervolgens krijg je er nog één. Mijn eerste hattrick in de Eredivisie en dat is lekker", zegt Dost tegenover Eredivisie Live.

Dost schoot beide strafschoppen keihard door het midden. "De eerste was moeilijk want dat was een belangrijke. De tweede wordt dan een stuk makkelijker."

Heerenveen lijkt de weg naar boven te hebben gevonden. De Friezen hebben weer aansluiting gevonden bij de subtop."Heerenveen moet weer terug naar de plek waar ze horen. Volgende week Roda JC uit en als je daar wint sta je er weer bij."

Reacties

gerelateerd